Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Οι βραζιλιάνικες αρχές «αδειάζουν» τους αμερικανούς κολυμβητές που κατήγγειλαν ληστεία

Κατέβασαν από το αεροπλάνο δύο αθλητές για συμπληρωματικές καταθέσεις

 

Ο αμερικανός σταρ της κολύμβησης Ράιαν Λόχτε κατήγγειλε ότι κατά την επιστροφή από πάρτι, το ταξί στο οποίο επέβαινε σταμάτησε μετά από σινιάλο ληστών οι οποίοι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί και με την απειλή όπλου αφαιρέθηκαν από εκείνον και τους φίλους του τα υπάρχοντας τους.

Ωστόσο, οι βραζιλιάνικες αρχές δίνουν μία άλλη διάσταση στην υπόθεση με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο Ολυμπιακό Χωριό, με τον Λόχτι και τους Τζακ Κόγκνερ, Γκούναρ Μπεντζ και Τζέιμς Φέιγκεν να αδειάζουν τις τσέπες τους στο σημείο ελέγχου που υπάρχει στην είσοδο, χωρίς να δείχνουν σημάδια κακοποίησης ψυχολογικής ή σωματικής.
Οι αρχές τις Βραζιλίας κατέβασαν από το αεροπλάνο τους δύο από τους 4 κολυμβητές που εμπλέκονται στο επεισόδιο, προκειμένου να πάρουν συμπληρωματικές καταθέσεις, με τον Λόχτι να βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ.
Φημολογείται μάλιστα, ότι ο Λόχτι δημιούργησε αυτή την ιστορία προκειμένου καλύψει έναν καυγά που είχε συμβεί στις τουαλέτες ενός σταθμού ανεφοδιασμού καυσίμων, όπου λογομάχησε με έναν άνθρωπο ασφαλείας, όπως είχε διαρρεύσει ο ρεπόρτερ του ΑΒC, Ματ Γκουτμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Translate this page