Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ από τον ΕRICH VON DANIKEN


Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων,ο οποίος κυβέρνησε τους Ολύμπιους στον Όλυμπο στην Ελλάδα, πολέμησε την Χρυσή Εποχή των γιγάντων  Τιτάνων και  δημιούργησε και κατέστρεψε  τον κοσμο.
Αληθινη Ιστορία..
23 Νοεμβρίου, 2011 Porter Ranch, Καλιφόρνια.
Για τους τελευταίους μήνες του 2011, έχω ερευνήσει την πιθανότητα ότι οι αρχαίοι  ελληνικής  καταγωγής θεός Δίας, η Αθηνά, ο Απόλλων, ο Προμηθέας και όλοι οι λεγόμενοι «Έλληνες Θεοί» ήταν στην πραγματικότητα  όντα με  εξωγήινη νοημοσύνη αληθινά στη Γη - και όχι μυθολογικές κατασκευές.
Αυτή η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή εναν φίλο που είναι  ειδικευμένος υπεργολάβος Εσωτερικής Ασφάλειας  που δουλεύει με υπέρυθρες κάμερες σε μια κυβερνητική  εγκατάσταση στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα. 
Πριν από τέσσερα χρόνια ακριβώς πριν από την ανατολή στις 25 Ιουνίου 2007, είχε τον έλεγχο των υπέρυθρων  καμερων  στις εγκαταστάσεις που φυλαγε , περίπου έξι χιλιόμετρα από το Maxwell AFB και Gunter της AFB παράρτημα στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.
Επειδή η δουλεια  του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, ρώτησα στη συνέχεια   και   δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πραγματικό όνομα του ,τον ονομάζω Ted Connors»
Καλώ λοιπόν τον Ted  νωρίς το πρωί, και μου είπε οτι αντιμετώπισε είδε  ένα από τα drones"Dragonfly", που φωτογραφήθηκαν από διάφορους ανθρώπους  το 2007 αλλά αυτό που είδε ήταν ακριβώς πίσω από ένα δέντρο και   σχεδόν σαν να κρυβόταν.
Τον Οκτώβριο του 2010πριν από ένα χρόνοο Ted είχε   άλληπαράξενη εμπειρία στον ίδιο χώρο  και σημείο στο δέντρο πουαυτή η εμπειρία(συνάντηση) και τα γεγονότα που συνέβησαν τον  άφησαν με τις πληροφορίες και την σκεψη ότι ηνοημοσύνη πίσω από την τεχνολογία dragonfly   είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που ηταν  πισω απο τον  αρχαιο ελληνικό πολιτισμό.
Είναι μη-ανθρώποι από ένα άλλο μέρος αυτού του Κόσμουμια άλλη διάσταση, ή ακόμα και ένα άλλο χρονοδιάγραμμα
Όταν ο Τεντ πήγε στις βιβλιοθήκες για να αναζητήσει λέξεις που θυμόταν από τη συνάντηση που ειχε , συμπεριλαμβανομένων της Oltissis,  διαπίστωσε ότι η λέξη αναφέρεται τρεις φορές σε ένα βιβλίο με τίτλο 1962, Αρχαίοι Έλληνες θεοι και Lore Revisited΄-΄Ancient Greek Gods and Lore Revisited΄΄  και νοίκιασε  το βιβλίο από την τοπική βιβλιοθήκη Μοντγκόμερι 
Μέσα σε 48 ώρεςτο βιβλίο κατασχέθηκε από αυτόν στην εργασία από τους πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας και Εσωτερικής Ασφάλειας υπό την ισχύ του νόμου Patriot.
Έτσι Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα πριν από δύο μήνες ότι ο Erich von Daniken  κυκλοφόρησεπρόσφατα 2η έκδοση μιας προηγούμενης εργασίας,  Η Οδύσσεια των Θεών που είναι για «την ιστορία της εξωγήινης επικοινωνίας στην αρχαία Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Translate this page